OurStory er født ud af kærligheden til min egen historie – derfor skal vi alle dele vores livshistorier

Har du fundet dette indlæg, så er du nok allerede bekendt med min virksomhed OurStory. Og måske er du blevet nysgerrig på, hvordan du selv får lavet en god og værdifuld lydbog om dit eget liv.

Det vil jeg rigtigt gerne hjælpe dig godt igennem. Derfor, vil jeg gerne fortælle dig lidt om mig:

Jeg har fortalt historier hele livet, men har særligt med min uddannelse og erfaring som journalist fået struktur i fortællingen og øje for de gode historier og interessante detaljer.

Jeg har arbejdet med journalistik og historiefortælling siden 2010. Opgaverne har gennem tiden være meget forskelligartede, og over de seneste år, er særligt portrætter og personlige fortællinger begyndt at fylde.

Slår du mit navn op, vil du nok støde på artikler jeg har skrevet for så forskelligartede medier som Berlingske og Computerworld.

Mig og OurStory

Ideen til den personlige lydbøger opstod, da jeg i 2015 stod og manglede en dåbsgave til min niece.

Min egen mormor er næsten 100 år – født i 1924. Det er allerede tydeligt, at de to har mange personlighedstræk til fælles. Men min niece vil ikke nå selv at kunne spørge sin oldemor om alle de vigtige ting, som man gerne vil spørge mennesker om, man har så meget tilfælles med.

Sammen med min mormor vil ikke bare et højtelsket familiemedlem falde bort en dag. Oceaner af gode historier og familiehemmeligheder vil forsvinde. Og måden hun fortæller dem på, vil blive tabt for altid.

Derfor må nogen gøre det for hende. Så hun kan vokse op med de gode historier fra en svunden tid, og med et menneske, der levede i en anden tid, men med det samme temperament, den samme nysgerrighed og de samme store drømme som en lille pige igen skal skabe sit eget liv ud fra. Så er det både trygt og styrkende at vide, at andre har gået vejen før.

Du kan læse mere om hvad OurStory tilbyder her.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.